Main Menu

Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 302
  • Online ever: 318
  • (17 October 2024, 13:29)
Users Online
Users: 0
Guests: 104
Total: 104

oGame

Started by nicolin, 30 October 2006, 16:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nicolin

Multi au auzit de el. Putini l-au incercat totusi. I dare you NOT to try it. Mai ales ca alianta LaidBack tocmai a implicit rotunda varsta de 1 an!

Praetor

L-am incercat hat demult. Apoi am lasat sa se construiasca o fabrica ceva si asta fost ... Nu mai stiu nici userul nici parola.

s0ldatu

noah ... m-am bagat si eu in universul 20 si ceva ... nu va spun in care ca inca-s incepator ...

Marmota

nicolin...dar tu nu mai practici :P

ozzy

Intrai in 25  - 4 : 342 : 11 .. mai e cineva aici?
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

nicolin

Quote from: Marmota on 30 October 2006, 16:24

La prima vedere este un joc care nu necesita mult timp. Insa, de la un anumit nivel in colo, chiar ajunge sa-ti manance o groaza de timp. Am incercat recent o revenire, un Uni (parca) 24, proaspat creat. Fiorul de inceput a fost fain, amintirile ma bantuiau. Insa, am re-ajuns la concluzia ca este prea stresant: verifica cine/cand/de unde te-a scanat, intra din 15 in 15 m inute in joc, nu carecumva sa-ti faca cineva un ninja or something... ;)

Marmota

Quote from: nicolin on 31 October 2006, 08:55

La prima vedere este un joc care nu necesita mult timp. Insa, de la un anumit nivel in colo, chiar ajunge sa-ti manance o groaza de timp. Am incercat recent o revenire, un Uni (parca) 24, proaspat creat. Fiorul de inceput a fost fain, amintirile ma bantuiau. Insa, am re-ajuns la concluzia ca este prea stresant: verifica cine/cand/de unde te-a scanat, intra din 15 in 15 m inute in joc, nu carecumva sa-ti faca cineva un ninja or something... ;)

eu zic ca te stresezi prea mult totusi..e doar un joc...si eu joc in 24...dar nu am problemele alea :D

serveru

joc in uni 55. Ma stie lumea pe acolo :)

Imi plac emoticoanele :P , seamana cu alea de pe forumul aliantei.

Long live LaidBack!  :yahoo:

P.S. Am schimbat si eu varsta o data cu alianta.

Marmota

Quote from: serveru on 31 October 2006, 11:56
joc in uni 55. Ma stie lumea pe acolo :)

Imi plac emoticoanele :P , seamana cu alea de pe forumul aliantei.

Long live LaidBack!  :yahoo:

P.S. Am schimbat si eu varsta o data cu alianta.

tu ce cauti aci ma??.....ai venit repede si tu ca ai aflat de smile-ul meu :P

peizan

Ce onoare domnu server sa va avem prin preajma  :pray: Carui fapt datoram aceasta vizita?

LE: Marmoto.... fii primitor cu oaspetii  :slap:

serveru

Quote from: peizan on 31 October 2006, 12:09
Ce onoare domnu server sa va avem prin preajma  :pray: Carui fapt datoram aceasta vizita?

LE: Marmoto.... fii primitor cu oaspetii  :slap:

Am venit sa organizez treaba, of course. Tu ce credeai?  :P O:-)

peizan

Problema e ca aici nu atacam pe nimeni  :slap:

serveru

Quote from: peizan on 31 October 2006, 12:13

Timpul nu e pierdut niciodata. Aud ca iti faci casa. Ai geamuri, ca cu IPM ... ne descurcam noi...  :rotfl: :yahoo:

Marmota

aista e un form pasnic  :yahoo:

ozzy

Quote from: peizan on 31 October 2006, 12:13
Quote from: Marmota on 31 October 2006, 12:26
Mai, nu mai speriati mai omul degeaba :D
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

serveru

aista ERA un forum pasnic.  :D

ozzy

Pana sa vin eu
Quote from: serveru on 31 October 2006, 13:17

aista ERA un forum pasnic.  :D
Pana sa vin eu...

E cineva in universul 25 sau mor singur pe aici :( ?

serveru

da, sunt unii inscrisi parca. dar cativa decat.

Daca te-ai apucat, fa-ti un cont pe http://s13.invisionfree.com/LaidBack.

Gasesti acolo oamenii cu oGame si o multime de informatii utile.

ozzy

Merci, ma bag si eu acusica.. (daca mai am timp, daca nu, cand ajung acasa)

adi_bmf

Si ai grija ca pe forumul ala moderatorii sunt cam "hitler" like :D
It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears

peizan

Ohhh ..nooo !!!! ozzy pe forumul laidback?????? Suntem pierduti  :slap:

adi_bmf

Stai linistit... mozii nu doarme cand trolli e prin zona.... :ninja:
It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears

ozzy

lol, mai vedem noi ;) acolo ma faq ca sunt cuminte :P

adi_bmf

Degeaba te faci ca esti cuminte... eu e admin acolo... eu te cunoaste!

peizan

Si mai rau ded atat; E si Marmota admin acolo.
Apropo: A aparut interviul cu el  :wink:

PS: adi, tu parca erai doar mod  :)

adi_bmf

Ehe... sunt admin de cand sunt leader in LB.R.... cine crezi ca mai stergea useri vechi, accepta noi useri sau alte balarii pe acolo?? (numai de bine, daca sunt de rau... nu eram eu :D)

s0ldatu

wtf ? la mine apare ca ogame.org is down! in loc de pagina imi apare un "OGame emergency login"

icsfails

e bun si ala  ;;)
The two basic principles of Windows system administration:

* For minor problems, reboot
* For major problems, reinstall

s0ldatu

o fi bun, dar la mine nu merge si imi da un mesaj in limba klingo ... aaa ... pardon, in limba germana :)

icsfails

Pai la Universe alegi ogame.org x, unde x e universul in care vrei sa intri. daca ai cont, bagi user si parola, daca nu, lasi campurile alea goale si te duce el unde trebuie.

s0ldatu

yeeeeeeeeeee! it's fsckin working! 10x!

ozzy

La mine nu intra deloc!?! Da ceva dubios rau si orice scriu, nu merge..

serveru

Ca veni vb...am aflat de un cont la care owner-ul renunta in uni25, rank 250 din 12k de jucatori, ma anuntatii care si daca il vreti.

Noi astia jucam majoritar in uni5, deci sunteti bineveniti acolo.

icsfails

Daca nu e nimeni interesat, l-as lua eu, ca sa incep de la 0 chiar nu imi vine :">

ozzy

eeeeu !!! darn, too late..

lucas21

Pacat ca au inceput sa mai plece unii si din uni 5. :(

ozzy

Deci, din nou: E CINEVA IN UNI 25???

lucas21

Sunt dar asa cum ti-a spus si adi ii gasesti mai bine pe forumul aliantei.

gallardo

Sunt si eu in Uni 25... acelasi username pe care il am... peste tot..  :D

Joker92

Quote from: nicolin on 30 October 2006, 16:00
Multi au auzit de el. Putini l-au incercat totusi. I dare you NOT to try it. Mai ales ca alianta LaidBack tocmai a implicit rotunda varsta de 1 an!

Am jucat si eu ogame,aveam in U5 70k pct,dar ma enerva pt ca nu aveam timp de alte lucruri inafara de el,trebuia sa stau sa astept resurse,si mai multe...in momentul in care m-am lasat era "apogeul" minelor.Aveam metal de 27,cristal de 21,deut de 20,si solar plant de 26,(terminasem cu metalul si voiam sa ma apuc de cristal si deut,dar finnd ca m-am lasat...asta e)

Contul l-am dat unui prieten care a facu kkt din el.
Asta e..nu sufar deloc,am mai incercat sa ma apuc acum in U25,dar..NU.. nu mai am nici un chef,nu imi mai place..asta e!!
Posted on: 09 November 2006, 10:20
Quote from: Marmota on 31 October 2006, 09:12
Quote from: nicolin on 31 October 2006, 08:55

eu zic ca te stresezi prea mult totusi..e doar un joc...si eu joc in 24...dar nu am problemele alea :D

exact,asta e si parerea mea