Main Menu

Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 279
  • Online ever: 318
  • (17 October 2024, 13:29)
Users Online
Users: 0
Guests: 282
Total: 282

oGame

Started by nicolin, 30 October 2006, 16:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

peizan

@ Joker92     "in momentul in care m-am lasat era "apogeul" minelor.Aveam metal de 27,cristal de 21,deut de 20"

Ohohohoooo ... apogeul??  in ogame??? Eu am mine de metal30 cristal27 deut22 pe mai toate planetele si sunt departe de Mladen. Si deocamdata eu imi permit sa le mai cresc fara mari probleme. Jocul asta nu se termina niciodata, intotdeauna cel care cedeaza e userul.

gallardo

Quote from: peizan on 09 November 2006, 10:54
Jocul asta nu se termina niciodata, intotdeauna cel care cedeaza e userul.
... sau serverul...  ;;)

lucas21

Din pacate al doilea lucru nu se intampla chiar atat de rar.
PS: peizan cam putin la deuteriu. :P

gallardo

Quote from: lucas21 on 11 November 2006, 12:31
Din pacate al doilea lucru nu se intampla chiar atat de rar.
PS: peizan cam putin la deuteriu. :P
Pentru el nu e putin... gandeste-te ca el nu prea-si misca flota de langa defense-ul ala! :D

Bobses

Mi-am făcut şi eu cont în Uni 25 (acum vreo 2 saptamîni; am început să dau atacuri, etc. :)); dar chestia asta de joc n-are ceva gen market, să poţi face un schimb de resurse?

peizan

Gen market nu, dar se poate face schimb de resurse intre jucatori.

Bobses

Asta ştiam; e vreo restricţie în sensul ăsta? Mă refer la cota de schimb.
Altă întrebare: se poate pune sitter? N-am văzut pe nicăieri posibilitatea asta... Iar Vacation Mode cere o durată minimă?

peizan

Teoretic exista restrictie la trade in sensul ca nu ai voie sa faci trade cu un jucator de rang superior tie la cote foarte favorabile lui. Se numeste pulling si se pedepseste cu un mic ban temporar. Dar asta este relativ la GO.

VM are o durata minima de 2 zile (48ore) si maxima de 6 sapatamani parca (dupa aia ti se sterge contul)

Bobses

Mersi. Înţeleg că nu există posibilitatea de a pune un înlocuitor, pentru cîteva ore...

adi_bmf

Ba se poate.... dar si treaba asta e relativa: chestia asta se numeste account sitting si se baneaza pana in 2033 (am scris corect :D ). Dar si noi o mai practicam din cand in cand si pana acum nu s-a intamplat nimic, dar sa ai grija....
It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears

Bobses

:)) Sînt convins că ai înţeles la ce mă refeream: o modalitate legală de a face acest account sitting... Ca în Travian, de exemplu.

adi_bmf

Eu am inteles ce ai vrut sa zici... Treaba asta e ilegala. Nimeni, exceptie faci tu, nu are voie sa intre pe contul tau. Ceea ce ziceam eu este ca GO (Game Operators) nu trebuie sa stie ca cel care este logat nu esti tu, adica, poate sa stea cineva in locul tau... si, daca vrei, putem sa scriem o carte de explicatii la jocul asta! Pe cat de simplu e, pe atat de mult timp iti ia ca sa-l intelegi si mai ales ca sa-i intelegi toate regulile...

Ideea de baza este urmatoarea: poate sa stea cineva in locul tau, DAR daca acel cineva mai are cont in acelasi Univers, si incearca sa faca trade in contul tau si contul lui, el logandu-se pe rand pe cele 2 conturi, apare problema de multi-account -> ban pana in 2033.

Pentru mai multe informatii: YM!: adi_bmf

PS: cum orice regula are si o exceptie, si regula asta are una: e legal sa-ti faca cineva account sitting cu urmatoarele conditii (sa vad daca le mai tin minte :P ):
- trebuie sa anunti un GO despre treaba asta
- nu are voie mai mult de 12 ore
- nu are voie sa faca trade-uri sau sa mute resurse de o planeta pe alta
- dupa ce a facut account-sitting, respectiva persoana nu mai are voie sa faca la altcineva decat dupa 7 zile de la ultimul account sitting
- regula de sus e valabila si pentru cel caruia i s-a facut account-sitting-ul: nu mai are voie sa i se mai faca account-sitting timp de 7 zile de la ultimul
- si parca mai era ceva, dar am uitat acum....

Cel mai bine citesti asta!!! :sal:
It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears

Bobses

Mulţumesc, m-am lămurit. E prea complicat (prea multe condiţii). :)