Main Menu

Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 320
  • Online ever: 320
  • (Today at 19:51)
Users Online
Users: 0
Guests: 132
Total: 132

ogame.ro

Started by adilehanceanu, 06 June 2007, 08:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

adilehanceanu

Depinde: dacă se adună unii cu sute de RIP-uri şi te atacă doar aşa, de distracţie, n-ai mai sta aşa liniştit :D
The soul of computer technology

peizan

Pai... se aduna abia dupa 3-4 ani de joc, exact ca in cazul meu. Daca ai 2000 plasme, 5000 gausi si sute de mii de fodder dar si 100 de RIP-uri poti sta linistit chiar si atunci. Si asta aveam acum aprox 6 luni  :D.
Bineee, si acum tot asa am pentru ca zac intr-o vacanta prelungita.

LNT

Fodder? Ce-i aia?

Zilele astea termin de cercetat Tehnologia Graviton.  :yahoo:
Ce pot face cu sateliţii solari adunaţi până acum? Îi pot topi într-o lună?  :fum:
These are the days of our lives.

IceCub

Fodder = carne de tun, adica unitati ieftine si in numar mare (vanatori usori, lansatoare de rachete, lasere usoare, etc) care sa tina apararea/navele atacatoare ocupate in timp ce navele grele/tunurile gauss/plasmele (dupa caz) sa-si faca treaba intre timp.

LNT

Ok, am terminat gravitonul, nivelul 1 cel puţin. Acum văd că se poate mai mult...are rost să mă complic sau e de ajuns? Ce aduce nivelul următor?

IceCub

Nivelul urmator nu aduce nimic in afara de ... palmares (puncte pentru cercetare). Nu te mai complica cu nivelul 2.

LNT

M-am uitat acum la scor şi am 180.000 puncte.  :D
Am dat drumu' la construit vânători uşori ca să-mi fac şi lună. Vine şi aia cât de repede...

peizan

Va reamintesc ca am un cont de >300k puncte disponibil in UNI5.org ....
Astept doritor pe mess

adilehanceanu

Altu' sau ăla al lui lucas21 (coca)? :)

LNT

Mi-am luat ban până luni.  :nervos:
Motivul:
QuoteDezactivare verificare IP fara permisiune

Deci nu folosiți opținui din setări că vă banează fără să vă dați seama. Ce idioți...ar trebui să scoată opțiunea asta din setări și să o dea doar cui o cere, nu să mă baneze că o folosesc. Regulamentul pulii de pe forumurile lor n-am timp să-l caut în fiecare zi să văd dacă cumva mai am voie să joc sau nu.  :nervos:

Tâmpiții...  :fight: Mă bagă în mod vacanță automat sau o să am bucuria să mă găsesc jefuit?

Cum plm dau ăștia ban, perioada o scot după cum li se scoală? Văd dă eu și încă 2 avem ban până luni, alții au doar până mâine...paștele mamii lor că nu mai pot.  :((

Ahh, scuze de limbaj dar m-au scos din sărite la faza asta.  :(

adilehanceanu

Depinde pentru ce iei ban*; oricum, asta cu IP check e de multă vreme, parcă de prin noiembrie. Ce zici, te pasionează să te bagi în uni5.org? E un cont disponibil, pe la vreo 933.000 de puncte (adică cu vreo 250.000 mai mult decît al meu :D), cred că are şi graviton.

*: n-am mai văzut ban-uri fără vacanţă; pe vremuri luai fără pentru mesaje în altă limbă sau insulte.

LNT

Da, vreau contul. PM pe please.  :drink:

adilehanceanu

Bun, cînd fac rost de parolă de la danyx te anunţ :).

LE: s-a dat :D

adilehanceanu

Contul e din nou vacant...

Edit: cineva a preluat contul, l-a scos şi din vacanţă şi din LaidBack :blink:

LNT

I-am dat contul înapoi lui danyx, a găsit el pe cineva care să-l ia.

nicolin

Este cineva (pr)in Uni8?

adilehanceanu

8 .ro sau 8 .org? Oricum, mi-am făcut cont din nou în 1.ro şi am şi noroc, 3:440 pe unde am eu planetele în .org e liber şi-n .ro (are icecub o colonie acolo, da' nu-mi ocupă o poziţie de-a mea :D)

nicolin

In org (uitasem ca acum este si server ro).
O mica intrebare: la ce anume foloseste Expedition Technology?
Si cum se foloseste (am cautat un pic pe forum-ul oficial dar nu am prea gasit informatii)?

adilehanceanu

Poţi să trimiţi nave în poziţia 16 din sistem şi, în funcţie de noroc, poţi să găseşti resurse, nave, nimic, piraţi, alieni, găuri negre... Timpul de staţionare în zonă şi numărul de expediţii depind de nivel.

LNT

Eu am pierdut flota de transport aşa, şi am trimis şi ceva nave de război să fiu sigur că se întorc întregi. Dar s-au întors pe scut.

nicolin

Este un minim de flota ce trebuie trimis?
Si, intreb daca se poate urmatorul scenariu: sa trimit doar un Esp. Probe (dotat cu acea tehnologie?) si, daca gasesc ceva, sa trimit PE URMA flota (principala) pentru colectarea resurselor (sa zicem) gasite de Esp. Probe? Sau sa tin acolo Esp. Probe pana vine flota?

adilehanceanu

Nu, e surpriză ce găseşti acolo, ete acilea ceva exemple  :rotfl:

De fiecare dată cînd o flotă ajunge acolo se întîmplă altceva, practic nu ai nici un control la ce fac navele acolo; dacă trimiţi şi probe îţi apare şi bucata asta de mesaj: ,,Entry from the communications officers logbook: It seems that this part of the universe has not been explored yet.'' dacă n-a mai fost vreo expediţie în zonă.

nIGhT-SoN

A incercat cineva interfata cea noua (beta)? Eu nu am gasit cum sa o folosesc pentru contul actual.
Gigabyte GA-P35-S3G
Intel Core 2 Quad Q6600
A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 2x1GB 800Mhz 4-4-4-12-2T
Gainward Bliss GeForce 8600GT Golden Sample GLH HDMI, 256MB
Seagate Barracuda 7200.11RPM, 32MB cache, 500GB SATA2
E-MU 0404 USB 2.0
Termaltake 420W 120mm Fan
GMC X-22-R
Acer X223w

adilehanceanu

Interfaţa nouă e numai pentru cele două universuri beta (6.de şi 42.org): http://board.ogame.org/thread.php?threadid=537929

adilehanceanu

Eh, şi am ieşit din noob protection şi în uni1.ro  :nino:

LNT

Revin si eu pe ogame dupa mult timp de pauza si atac un berbec. Iata ce primesc:

Wed Nov 18 2009 13:17:57      Wraith     lapcat     Sat Nov 21 2009 13:17:57     insistenta < ccori
Wed Nov 18 2009 13:16:22    Wraith      ccori    Sat Nov 21 2009 13:16:22    insistenta > lapcat

Nici nu vreau sa stiu ce naiba inseamna aia, am atacat un berbec care ma tot jefuia si ma trezesc acum banat. L-am atacat pe luna si apoi pe planeta si dupa ce s-au intors navele am trimis atac spre alta planeta. Deci dacă vrea cineva un cont pe uni3 cu peste 500k puncte să spună, eu mă las de jocul ăsta cu admini atât de jalnici. Cel pe care l-am atacat nici nu era ccori.  :nervos:

Chipicao

nu inteleg nimic... deci NU ;;)
μή μου τούς κύκλους τάραττε

nicolin

Quote from: LNT on 18 November 2009, 15:48
Revin si eu pe ogame dupa mult timp de pauza si atac un berbec. Iata ce primesc:

Wed Nov 18 2009 13:17:57      Wraith     lapcat     Sat Nov 21 2009 13:17:57     insistenta < ccori
Wed Nov 18 2009 13:16:22    Wraith      ccori    Sat Nov 21 2009 13:16:22    insistenta > lapcat
Server error?

LNT

Nu, e ban. Aia e de pe pagina de banări.
Chipicao, nu era vreo întrebare pe acolo ci doar îmi vărsam şi eu nervii.

IceCub

LNT, ai avut vre-un schimb de mesaje cu vre-unul din operatori?  :blink:

LNT

Nu. Am trimis nişte resurse cuiva şi cred că ăsta e motivul. Nu mai ştiu dacă destinatarul era ccori, le-am trimis să scap de ele. Oricum, mi se pare foarte aiurea treaba aşa că renunţ, dacă vrea cineva contul buzz me.

Chipicao

Eu ziceam ca nu inteleg nimic de acolo deci nu vreau contul :)
μή μου τούς κύκλους τάραττε

IceCub

Quote from: LNT on 18 November 2009, 23:47
Nu. Am trimis nişte resurse cuiva şi cred că ăsta e motivul. Nu mai ştiu dacă destinatarul era ccori, le-am trimis să scap de ele.

Man, nu este aiurea. Daca ai trimis resursele cuiva mai bine clasat ca tine, se numeste "insistenta" si se baneaza (conform regulamentului). Daca ai fi facut comert cu acel individ ar fi fost cu totul altceva.

De asemenea, daca acel individ mai bine clasat ca tine care a primit resurse gratuit nu raporteaza acest lucru si nu iti trimite resursele inapoi, va lua si el ban.

Probabil exact asta sa intamplat in cazul vostru.
Quote from: Regulament Ogame
Nu este permis pentru nici un cont sa obtina profit nedrept dintr-un cont clasat mai slab in materie de resurse.

Aceasta include dar nu este limitat la:

* Resurse trimise de la un cont clasat mai slab catre un cont clasat mai bine fara nimic tangibil in schimb.

....

Nota: Daca in mod neasteptat primesti resurse de la un jucator clasat mai slab, nu ai voie sa le pastrezi. Contacteaza Operatorul de Joc imediat si trimite resursele planetei cele mai apropiate detinute de un Operator de Joc sau jucatorului care ti le-a trimis, orice cazuri de insistenta care s-ar solda cu o suspendare se vor aplica la 48 de ore dupa ce resursele au fost obtinute. In acest timp, Operatorul de Joc potrivit ar trebui contactat pentru a aranja o potentiala solutie.

Nota: Dupa ce suspendarea pentru Insistenta s-a sfarsit TREBUIE sa trimiti resursele inapoi jucatorului care ti le-a trimis ( cel care a insistat ) sau la o planeta apropiata detinuta de un Operator de Joc.

adilehanceanu

Bag de seamă că lapcat joacă de ani întregi fără să fi citit regulamentul  :rotfl:

LNT

Gata, am dat contul.  :funnyfaces:

Stalker

Am dat si eu contul ... rank 45 ... adilehanceanu, ai ramas singur pe uni1.
Ps - scoate-ma din lista de prieteni sa nu te vada ala online ...

IceCub

Adi e in vacanta e mult timp. Eu mai activez pe uni1.

adilehanceanu

Eu nu prea mai activez pe nicăieri  ;;)
Aparent, în uni1.ro mai sînt şi Mladen şi comandoru'... cel puţin cu numele :D