Main Menu

Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 276
  • Online ever: 318
  • (17 October 2024, 13:29)
Users Online
Users: 0
Guests: 270
Total: 270

ogame.ro

Started by adilehanceanu, 06 June 2007, 08:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

icsfails

am incercat, dar nu ma mai atrage deloc  :( Nu mai are farmecul de pe vremea astuia:  :yahoo:
The two basic principles of Windows system administration:

* For minor problems, reboot
* For major problems, reinstall

adilehanceanu

Asta cam aşa e, atunci eram stresaţi şi cînd ne spiona unu' mai bine clasat, cum se face aia, cum se face ailaltă, tată, cine scosese primul BS sau avea nanite 1 era super-avansat... ;;)

Văd că .ro nu prea are succes, dacă pînă şi în uni 3 sînt mai puţin de 3600 de jucători...
The soul of computer technology

peizan

Donez cont in top100 universul 1 .ro

adilehanceanu

Păi parcă te lăsasei demult de .ro :blink:, de unde mai ai cont acolo?

peizan

adilehanceanu

Poţi să spui, că şi eu am renunţat la .ro  :gigea:

peizan

Pai e contul pe care l-am avut inital, inca de la facerea universului. Contul a fost pe locul 2 la un moment dat. Acum e la CATA.

LNT

Emergency? Da, vreau sa joc, da' nu-s chiar aşa de disperat.  ;;) Ştiţi cumva ce-i asta?  :huh:

.ro nici nu are...
These are the days of our lives.

tcalexander

Apare când serverul de autentificare e picat şi ai baftă. Dacă n-ai baftă nu apare nimic şi stai şi fierbi.
Would you like to ride on your own ass?

LNT

Am reciclatoare și vreau să le trimit să adun materiale, însă nu am opțiunea de reciclare ci doar desfășurare/atac/transport. Asta când trimit pe alte planete, când vreau să reciclez de la mine îmi spune că sursa și destinația sunt aceeași.
Cum fac reciclarea?

adilehanceanu

IceCub

Cedez cont pe Ogame.ro uni2.
Locul: 573
Flota: N/A - doar ceva transportoare mici
Contul are LUNA.

Primul venit, primul servit.

LNT

IceCub

LNT

Ocuparea unei planete se poate face doar dacă este nelocuită? Adică, dacă atac pe cineva îi pot ocupa planeta?

IceCub

Quote from: lapcat on 26 March 2008, 00:19
Ocuparea unei planete se poate face doar dacă este nelocuită? Adică, dacă atac pe cineva îi pot ocupa planeta?

Nu. Folosind o nava de colonizare, poti coloniza alte planete, adica trimiti nava de colonizare la 1.234.5 (spre exemplu) daca spatiul respectiv nu este ocupat deja. Planetele ocupate nu pot fi luate in nici un fel.

JOHN_MONTZA

As vrea sa stiu daca-mi poate raspunde cineva la o intrebare...!? (Va Rog) Nu mai pot intra in 2 dintre universurile din ogame (2 si 4),si nu inteleg care ar fi motivul?! Sa fie ban?Permanent sau....? Culmea e ca nu am facut nimic din ce nu ''trebuia''.Am citit regulile lor si m-am conformat intocmai cu ele. Nu mai inteleg nimic... Cu celelalte universuri (1-3) pot intra fara probleme. Ma poate ajuta cineva?!

IceCub

Detalii bre, detalii...

Cum adica nu poti sa intri? Ce eroare iti da? Crapa mouseul sau iese stecherul din priza?

LNT

Am ajuns la nivelul la care pot (sau mai bine spus vreau) să cercetez Tehnologia Graviton dar îmi cere energie 200.000. Cum ajung eu la valoarea aia, acum la energie am 1.326/7.841 şi la clădiri (Uzina Solara sau Reactor de Fuziune) nu prea văd vreo valoare la upgrade să ajung la numărul ăla?

IceCub

Sateliti solari.... multi sateliti solari. Mai intai vezi cata energie produce un satelit la tine pe planeta dupa care iti faci calculul sa vezi de cati ai nevoie. In cazul meu spre exemplu a fost nevoie de 12.808 sateliti. Am prieteni care au rezolvat problema cu ~ 8.000 sateliti. Cu cat temperatuta de pe planeta e mai mare cu atat satelitii produc mai multa energie.
Bineinteles ca va trebui sa investesti mult in aparare pentru a proteja satelitii...

O alta varianta este sa iti faci o colonie, cu aparere minima intr-o galaxie cat mai indeparta si mai putin populata pentru a evita un eventual atac - varianta care mi se pare mai riscanta dar are avantajul ca poti recupera o parte din cristalul investit distrugand satelitii.
De obicei, planetele aflate pe primele pozitii in ststem 1...4 au temperaturi mai mari.

P.S.: Iti trebuie 300.000 energie

LNT

Mda, 300.000. Îmi trebuie 13.280 sateliţi solari adică am nevoie de 26.656.000 cristal plus 6.640.000 deuteriu.  :wacko:

Apărarea mea constă în următoarele:
- Lansator de Rachete (2.912 disponibile)
- Laser Usor (119 disponibile)
- Laser Greu (90 disponibile)
- Tun Gauss (28 disponibile)
- Tun Magnetic (404 disponibile)
- Turela cu Plasma (151 disponibile)
- Scut Planetar Mic (1 disponibile)
- Scut Planetar Mare (1 disponibile)
- Racheta Anti-Balistica (30 disponibil, max. 10)
- Rachete Interplanetare (0 disponibil, max. 5)

Unde să mai lucrez? Din câte am observat nu prea se înghesuie lumea să mă atace, probabil pentru că nici resursele nu le adun ci le folosesc imediat unde am nevoie.

PS: Sper să reuşesc să fac upgrade-ul ăla până la Crăciun.  :fum:

IceCub

Trebuie sa mai lucrezi la toate ca altfel o sa puna careva ochii pe satelitii tai pana sa apuci sa-i faci pe toti.

nicolin

1. fodder-ul (ML si LL) este EXTREM de slab reprezentat
2. poti sa bagi si cateva Interplanetary Missles, asa, de efect, ca sa stie adversarul ca ai asa ceva in caz in care ar vrea sa te faca cu un Ninja Attack.
3. o luna, ai nevoie de o LUNA! Se poate rezolva numai daca te ajuta cineva si ai resursele necesare disponibile. Atat ale tale cat si ale lui. ;)
4. sateliti - asa cum a zis si IceCub colonizeaza o planeta din pozitiile 1 .. 3

LE: nu ai discutat si cu membrii LaidBack ca sa rezolvi problemele?
Daca nu, fa-o ACUM, si spune-le ca e o rugaminte de-a mea. ;)

IceCub

Din cate tin minte, luna i-am lasat...

LNT

N-am lună. În zona mea n-am mai găsit planete pentru colonizare dar am 2 planete pe poziţia 1 şi una pe 2 însă sunt foarte mici, 40, 42 şi respectiv 52 de câmpuri.
Cu ce m-ar avantaja luna?

IceCub

Cu colonizarea e chestie de noroc... ieri am trimis ~ 10 nave de colonizare pana sa gasesc o planeta de 193 campuri (initial voiam >200 dar m-am multumit si cu asta).

Luna are avantajul ca nu poate fi phalanxata, iar pe ea poti construi senzor phalanx si portal de teleportare. Pentru raideri si fleetsave, luna e indispensabila.

LNT

Spunea cineva că în cazul unui atac dacă sateliţii nu produc energie scapă. E adevărat?

adi_bmf

It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears

adilehanceanu

Da' tu cîte puncte ai de vrei să te apuci de graviton?  :D

LNT

Vreo sută şi vreo douăjdemii.  :fum:

adilehanceanu

:rotfl:... Eu am 580.000 în Uni5.org şi sînt departe de graviton :D. gallardo, la peste 1.000.000, se lăuda că nu are şi nici nu intenţionează, în Uni11.org.

LNT

Fiecare cu marţienii lui.  ;;)

IceCub

Quote from: adilehanceanu on 14 October 2008, 07:43
:rotfl:... Eu am 580.000 în Uni5.org şi sînt departe de graviton :D. gallardo, la peste 1.000.000, se lăuda că nu are şi nici nu intenţionează, în Uni11.org.

Eu am ~ 570.000 puncte in Uni1@Ro si am gravitonul de la cand aveam ~ 350.000 puncte.  :unsure:

LNT

Deci eu stau bine. :D 
Momentan am aşa: Satelit solar (2.143 disponibile). Până la 13.280 mai e oleacă, numai să nu ma atace că văd că mă cam spionează. Cred că o să mai fac pauză oleacă să întăresc apărarea.

adilehanceanu

Nţ... nu apărare îţi trebuie ci nanite de nivel cît mai mare, măcar 5 dacă nu 6; plimbi resursele şi cînd le aduni pe toate dai drumu' la sateliţi, într-o singură tură. Nu cerceta gravitonu' pe planetă rece (din ce zici tu, unde vrei să faci graviton ai temperaura maximă sub 0 grade); dacă faci numai nanite, robotic, shipyard şi laborator, o planetă fierbinte de 50 de sloturi e suficientă (şi ai avea nevoie doar de 5500-6500 de sateliţi, care se fac mult mai repede decît 13.000...)

LNT

Temperatura unde fac acum:  aprox. intre -32°C si 8°C, adică 22 energie pe fiecare satelit.
Pe altă planetă:  aprox. intre 25°C si 65°C adică 36 energie pe fiecare satelit.

Dacă m-aş apuca dincoace de sateliţi mi-ar trebui 8333 bucăţi. Problema e că deocamdată nu am apărare deloc...deci mă mai gândesc (până adun ceva resurse).

adilehanceanu

Metoda cu nanite mare a aplicat-o mladen (*): s-a hotărît să se facă miner, vindea deuteriul pe metal şi cristal, upgrada minele, research lab-ul şi nanitele. A adunat resursele necesare şi într-o zi a avut graviton.

(*): a fost primul dintre noi care a avut graviton, 1.000.000 şi primul în Top 10 Uni5.org; acum e GO în uni2.ro (pe vremuri activa pe Chip şi pe XF)
Ca fapt divers: GA pentru .ro este lotnar (a fost şi el în LaidBack Uni5, de vreo lună nu mai joacă), Bearzius e GO în Uni4 (şi el tot ex-LaidBack Uni5, activ) iar war4peace e GO în uni5.ro (e încă membru LaidBack în Uni5).

peizan

Ce s-au ajuns unii, frate...  :fum:

adilehanceanu

Da mă, dacă nu s-au concentrat pe apărare ca tine...  :P

IceCub

Tactica lui peizan are un avantaj foarte mare: iti permite sa joci relaxat. Tot pe aparare am mizat si eu, si drept urmare nu mai stiu ce e aia fleetsave, sau sa ma loghez neaparat la o anumita ora ca imi soseste flota, etc. Efectiv joc ogame cand si cum am timp.