Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 224
  • Online ever: 340
  • (22 November 2024, 00:10)
Users Online
Users: 0
Guests: 222
Total: 222

Utilitare de monitorizare temperaturi, voltaje si turatie ventilatoare in Linux

Started by Foxter, 16 November 2006, 18:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Foxter

Cum urmeaza sa trec pe Linux caut niste utilitare ce sa monitorizeze nonstop (nu neparat sa modifice) temperaturile, voltajele si turatia ventilatoarelor in Linux. Imi puteti sugera va rog astfel de utilitare ?
True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.

bro

baga lm-sensors. cauta tutoriale pentru tipul tau de linux. vezi sa reusesti exact ca-n tutorial pt ca altfel cam bulesti p-acolo, am patit-o. oricum eu eram incepator.
Toshiba Satellite A200-1S5: Intel Centrino C2D T5250 1.5GHz, 2GB Ram, 120GB HDD, ATI Mobility Radeon HD2600, Vista Premium

~Empathy~

lm_sensors monitorizeaza si modifica ce vrei tu. Daca vrei facilitati avansate, adica sa se modifice singure in functie de cpu-load si alte alea mai ai nevoie de un daemon care sa monitorizeze si sa ia actiunile corecte. Un exemplu de astfel de daemon ar fi cpufreqd.
We dance, and the music dies...

Foxter

Multumesc pentru ajutor. Eu nu sunt interesat de modificari ci de monitorizare continua gen program ce sta in systray. O sa incerc lm-sensors. Inca o data multumesc.
True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.