Main Menu

Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 276
  • Online ever: 318
  • (17 October 2024, 13:29)
Users Online
Users: 0
Guests: 273
Total: 273

jocuri online

Started by s0ldatu, 02 November 2006, 17:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

s0ldatu

de cand timpul intre doua miscari in ogame este din ce in ce mai mare, ma plictisesc enorm. ce alte jocuri online mai stiti ? ma intereseaza in special jocuri de strategie sau de tip quest, bazate pe interfata web, deci jucabile din browser, fara sa instalez programe dubioase.

nu vreau aiureli ca alea de pe neogen sau yahoo. table, sah, pool, etc toate sux, le am pe toate si in jocurile cu care vine slackware.

10x

R3NZoR

Hop,am sărit groapa.

s0ldatu

am zis ca nu vreau aiureli !

peizan

Pai... pentru tine si Windowsul e o aiureala, asa ca e greu de gicit ce-ti doresti.

s0ldatu

ma intereseaza asta:

Quote from: s0ldatu on 02 November 2006, 17:43
ma intereseaza in special jocuri de strategie sau de tip quest, bazate pe interfata web, deci jucabile din browser, fara sa instalez programe dubioase.

nicolin

Bobses

Hattrick - manager online de fotbal, cu peste 900.000 de utilizatori în lumea largă  :D.
Travian în versiune românească - un joc de strategie militară, alianţe, atacuri, etc.; abia s-a deschis serverul românesc, aflat în faza înscrierilor. Pentru alte servere: www.travian.com
Sînt dependent de cele două jocuri...

ozzy

Jedi Academy pe Linkmania! Pentru toti cei ce cred ca Forta e cu ei!
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

R3NZoR

Quote from: ozzy on 07 November 2006, 13:57
Jedi Academy pe Linkmania! Pentru toti cei ce cred ca Forta e cu ei!
Il intereseaza jocuri care se pot juca din browser.
Hop,am sărit groapa.

ozzy

Scuze :(. Poti incerca Darkthrone pe Darkthrone.com sau theCrims ;)
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

cRacanel

Acum imi pun pe picioare "imperiul" in Travian :yahoo:

Bobses

Pe serverul românesc? În ce regiune eşti şi ce user ai?

cRacanel

Nu iti zic ca o sa ma ataci, si nu sunt bine pregatit. Ma mai pregatesc si eu cateva zile/luni/ani..

Bobses

Exact asta era ideea: să nu te atac... Am acolo (ca peste tot, dealfel) acelaşi username. Poţi să mă contactezi cu un igm, să mai schimbăm impresii... ;)

ccc

Wai, nu-mi spuneti ca Utopia nu joaca nimeni! Necunoscatorilor :P

LNT

M-am apucat de jucat conquiztador acuma, deşi spusesem că nu mă mai apuc şi de altceva, ogame ajunge. Dar spre deosebire de ogame, la ăsta joci cât timp eşti online...restul, pauză. Un lucru bun ar fi că mai înveţi câte ceva, pentru cultura din generală. ;;) Dar dacă e să te ţii de el ocupă foarte mult timp. Plus că mă enervez câteodată că pierd prosteşte şi îl închid de nu se vede.  :D

Am dat în seara asta de un joculeţ foarte fain, 3D logic cică se cheamă. E de fapt un cub dar cu numai 3 feţe vizibile pe care trebuie să uneşti nişte puncte. Merită încercat, eu deocamdată sunt la nivelul 14.

LE: Pentru postul de mai jos. Şi eu m-am blocat tot la 16. :huh:
These are the days of our lives.

R3NZoR

Am ajuns la 16 si m-am blocat.
Hop,am sărit groapa.

Chipicao

Eu eram prea obosit ca sa trec de 15 :| Mai incerc azi...
μή μου τούς κύκλους τάραττε

~Empathy~

23... m-am impotmolit.
We dance, and the music dies...

Foxter

La mine la job Conquiztador a devenit o adevarata manie. Jocul e foarte adicctive dar pune si intrebari absolut inutile de genul cine a fost presedinte a nu stiu ce federatie de sport. Eu prefer sa imi pastrez scorul de 100% partide castigate asa  ca nu mai joc. In plus pentru cineva invatat cu AdBlock Plus reclamele afisate  timpul jocului sunt teribil de enervante.
True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.

nicolin

Sotia (mea) va va fi FOARTE recunoscatoare pentru ca va place conquiztador! :D

CQ

Gagică-mea e la 60 şi ceva la 3D Logic, slăbuţ tinerilor, slăbuţ. :D
www.CO2-SOLiD.ro - Comunitatea competiţiilor de overclocking din România.

Ajutaţi-l să trăiască: http://www.pentrusorin.ro/

~Empathy~

Am terminat jocul ala 3D cu cubul. Are 30 de nivele in total.

CQ

Depinde de variantă cică. :D
www.CO2-SOLiD.ro - Comunitatea competiţiilor de overclocking din România.

Ajutaţi-l să trăiască: http://www.pentrusorin.ro/

LNT

Am văzut că pe conquiztador se pot aduna grupuri. Când facem o reuniune să ne batem în cultură generală?  :devil:

Chipicao

Ce usor mi s-a parut nivelu' 15 acum cand m-am uitat a doua oara. Dar acum de 16 nu pot sa trec, ma enervez si-mi bag picioarele :|

~Empathy~

add_1981

Quote from: Chipicao on 23 February 2008, 22:19
Ce usor mi s-a parut nivelu' 15 acum cand m-am uitat a doua oara. Dar acum de 16 nu pot sa trec, ma enervez si-mi bag picioarele :|
ai dreptate, 16 e ceva mai complicat. acum sunt la 19 si urmeaza  :nani:

LNT

add_1981

Quote from: lapcat on 24 February 2008, 05:33
Sleeping on it?  ;;)

Something like that. javascript: SmileIT(':lol:','shbox','shbox_text')
javascript: SmileIT(':lol:','shbox','shbox_text')

Chipicao

Prietena mea a ajuns la 20... deja nu mai are rost, cred ca renunt :unsure:

Foxter

Daca credeam ca Softpedia si Bitdefender Bot de pe chip reprezentau culmea reclamei agresive,  intrati pe conquiztador si sa te tii reclama la Head & Shoulders. Asta intradevar reclama agresiva ! :fight:
True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.

Chipicao

Ia sa vedem...

Eu nu gasesc reclama :| Stai putin, parca Firefoxu tau era cel mai tare si bloca reclamele :P

Apropo, prietena mea a terminat de mult cubul ala. Iar eu credeam ca sunt mai inteligent decat ea... :ninja:

Foxter

Reclama e plasata si pe provinciile din joc. Nu ai cum sa o ratezi.