Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17789
  • Total Topics: 1234
  • Online Today: 14
  • Online Ever: 233
  • (26 June 2007, 07:28)
Users Online
Users: 0
Guests: 6
Total: 6

Author Topic: Lineage 2  (Read 1943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cobra90

  • Head Spammer
  • Începător
  • *
  • Posts: 12
  • Cookies: 3
Lineage 2
« on: 01 November 2006, 19:56 »
Joaca cineva ? Daca da pe ce servere jucati ?

PS: Pentru cei care nu stiu ce e Lineage-ul

Offline R3NZoR

  • Hrănitor Atomic
  • Junior
  • **
  • Posts: 88
  • Cookies: 9
Re: Lineage 2
« Reply #1 on: 02 November 2006, 01:37 »
E moca?
Hop,am sărit groapa.

Offline panzerboy

  • Începător
  • *
  • Posts: 22
  • Cookies: 3
Re: Lineage 2
« Reply #2 on: 02 November 2006, 01:56 »
Anul trecut am mai jucat C3, pe server de exp x3. Chiar, a apărut C5 ?

Offline Proof

  • Începător
  • *
  • Posts: 1
  • Cookies: 0
Re: Lineage 2
« Reply #3 on: 02 November 2006, 02:42 »
E moca?
Pe serverele ce au in jur de 5k jucatori da. Pe cele oficiale nu.
Am jucat intr-un timp pe Dune (5x), acum nu mai timp liber. (si inainte jucam putin si se luau prietenii mei de mine ca raman in urma la lvl :)  )

Offline Cobra90

  • Head Spammer
  • Începător
  • *
  • Posts: 12
  • Cookies: 3
Re: Lineage 2
« Reply #4 on: 02 November 2006, 11:31 »
Da, este moca. Eu joc de dex. Server din romania, ca sa nu am probleme cu lag-ul.
A aparut si C5, dar deocamnata acesta nu este implementat decat pe serverele oficiale.

Offline R3NZoR

  • Hrănitor Atomic
  • Junior
  • **
  • Posts: 88
  • Cookies: 9
Re: Lineage 2
« Reply #5 on: 02 November 2006, 11:36 »
Da, este moca. Eu joc de dex. Server din romania, ca sa nu am probleme cu lag-ul.
A aparut si C5, dar deocamnata acesta nu este implementat decat pe serverele oficiale.
A,da am uitat ca Astral are si server de l2,eu jucam inainte MU dex.
Hop,am sărit groapa.

Offline ozzy

  • ultimul adevarat
  • Erou
  • *****
  • Posts: 731
  • Cookies: 13
  • here, you can have all the "time" in the world
Re: Lineage 2
« Reply #6 on: 02 November 2006, 11:38 »
Ce tari pozele :) Cred ca la poze raman :( Mere cumva pe 1,6Ghz cu 512 RAM ? (macar in minim, ca oricum asa sunt obisnuit)

LE: eu inca joc MU Tosa
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

Offline Cobra90

  • Head Spammer
  • Începător
  • *
  • Posts: 12
  • Cookies: 3
Re: Lineage 2
« Reply #7 on: 02 November 2006, 11:45 »
Merge si pe un sistem mult mai porst ca al tau ozzy. Eu jucam pe un Duron 1,1 inainte sa-mi cumpar A54 3500+.