Main Menu

Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 320
  • Online ever: 320
  • (Today at 19:51)
Users Online
Users: 0
Guests: 271
Total: 271

Noi aparitii

Started by Praetor, 08 November 2006, 16:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Praetor

Aici sa scriem despre noile demo-uri sau versiuni finale aparute.

Medieval Total War 2  Demo  :fum:

P.S: Rog pe mod sa fie sticky, ca un fel de news.
Posted on: 08 November 2006, 11:34
Un mirror ro http://www.computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/7405/name/medieval-2-total-war-gold-demo.html

peizan

Praetor

A aparut neoficial Civ4: Beyond the Sword .

peizan

Crysis Beta on FilePlanet.

Ultimul pas pana la lansarea oficiala. Cine vrea sa testeze cel mai asteptat joc al momentului (dupa halo3 normal) trebuie sa-si faca cont si sa descarce apoi o copie. Trebuie insa sa stati la rand. Atentie ca veti primi o cheie. Pastrati-o ;)

PS: Jocul se gaseste si pe torrente si pe DC sub denumirea Crysis_MP_Beta_Release_3.exe. Dar tot aveti nevoie sa va creati cont + cheie.

YESMAN

Intel Q9300, GA-EP45-DS3,4 GB RAM,NVIDIA 9600 GT,HDD Seagate 500GB, DVD-RW LG, TV Tunner Leadtek DV2000.

LNT

Tocmai ce am terminat Mafia II. Ce să spun, e foarte accesibil și mai jucabil decât prima versiune, în schimb povestea e cam ciudată, cred că se mai putea lucra la ea. Și așa au amânat lansarea cu vreo doi ani, așa că...
Dar nah, mi-a plăcut. Mai mult decât primul unde mă enervau câte unii că mă împușcau și eu nici nu-i atingeam. Aici își reface relativ repede viața așa că trebuie doar puțină atenție. Bine, nu mai spun de lupta în grup unde tu poți să-ti iei frumos o saltea și o integramă cât timp băieții îi aranjează pe dușmani. Dar e ok, mai bine așa decât să trebuiască să am eu grija lui X că moare, cam cum era cazul în GTA.
Mașini cam puține (ca modele), trafic infernal. Parcă nu-mi vine să cred că erau atâtea mașini pe străzi pe vremurile alea. Poliția e mai fraieribilă, poți scăpa imediat de ei. Bine, eu unul am murit de câteva ori când au început să tragă cu automatul și eu abia mă mișcam de pe loc fiind blocat între mașini, dar în rest e joacă de copii.
Am jefuit câteva magazine de arme, bine de fapt am furat doar banii dar cred că poți fura și arme. N-am încercat, aici nu poți intra decât împușcând vânzătorul și poliția vine imediat, deci te miști rapid. La magazinul de haine am amenințat-o pe vânzătoare cu arma și i-am furat și o cămașă din raft. :fum:
Ce mi-a plăcut e că dacă dai un tur de bloc în magazin e poliția iar acolo unde împuști vânzătorul se închide magazinul și îi pun marcaje de acces interzis. Poți sparge ușa dar prea multe nu ai ce face acolo, doar să dai un telefon sau să te joci cu radioul.

Poze.
These are the days of our lives.