Mie mi se pare că-s mult mai uşor de făcut drifturile în "Cabron" decăt în U2
Îţi iei un muscle car din ăla nesimţit şi te vei chinui să mergi cu el drept 
P.S. La subsemnatu' nu-i plac deloc drifturile (nici în realitate nici în jocuri), mi se par o pierdere de timp/cauciucuri... dacă vrei drifturi participi la acele curse pe gheaţă
True! Drift-urile imi plac doar cand vreau ceva mai challenging... si ma chinui juma' de ora sa termin o cursa de drift-uri (canyon) din maxim 2 drift-uri.

Dar cand n-am chef sa ma chinui prea tare la un joc... doar ma enerveaza.
Hai sa-mi dau si eu cu parerea despre joc:
In primul rand platforma. Evident nu s-au chinuit prea tare baietii asa ca e facut in mare parte pe platforma MW. La meniu in special se vede cel mai clar, dar si in joc se vede dupa miscarea camerei si dupa cum se comporta masinile pe sosea. Dar Carbon este un MW evoluat in opinia mea. Meniul e mai intuitiv, masinile si curbele sunt astfel facute incat mai trebuie sa mai pui si frana din cand in cand (spre deosebire de MW unde in cel mai rau caz luai degetu' de pe acceleratie). Cursele de drift sunt MULT mai bine facute decat in U2 deoarece aici depinde mai mult de cat de bine controlezi masina in loc sa te chinui sa faci masina sa alunece si in acelasi timp s-o si controlezi (ca sa-l citez pe peizan, "pai eu vroiam doar sa ma joc, nu sa invat sa pilotez"). In acelasi timp... iti da un ragaz de cateva secunde dupa ce ai oprit un drift ca sa incepi altul... Nu ca in U2 unde imediat iti calcula scorul dupa ce se oprea masina din alunecat... astfel iti da posibilitatea sa faci drift-uri mai lungi si mai spectaculoase. Ce nu-mi place la modul drift e ca iti bati oponentii intr-un Canyon drift MUUULT prea usor (si daca dau masina de toti peretii termin cu scor dublu decat ceilalti) si ca nu mai e trafic... Era mult mai misto cand trebuia sa faci drift-uri printre masini... si in acelasi timp mult mai frustrant.

Modul Canyon (sprinturile si duelurile) este bine venit deoarece ofera diversitate jocului. Pacat doar ca e destul de greu sa iti depasesti adversarii sau sa ii lasi in urma timp de 10 secunde... ca sa nu mai zic de cursa finala care e infernal de dificila. Apropo de gradul de dificultate... mi se pare aiurea faptul ca primele 3 zone le cuceresti usor, dar apoi cand incepi sa cuceresti ultima zona (cea a lui Darius) e muuult mai greu deoarece nu poti sa castigi cu o masina din Tier 3 stock, dar nici nu prea poti tine pasul cu masina ta din Tier 2 cu ceilalti care au Viper, Corvette sau Lambo-uri.

Povestea e cam la fel de "buna" ca si cea din MW, cu multe gauri in "plot" (ce cauta Cross acolo? el nu face nimic pana la urma... De ce e bounty hunter? Parca era politist... si daca e doar bounty hunter de ce mai apare in urmariri? Si de ce ma iarta tipa aia cand afla ca nu erau bani in geanta? Intentia mea era sa plec cu banii si sa-i dau teapa, dar fiindca nu erau bani acolo si mi-am luat eu teapa e totul ok?)..... actori FOARTE varza samd.
Urmaririle cu politia sunt usoare... ceea ce e bine (in MW era parca un pic prea greu... ieseam si eu sa ma plimb un pic cu masina si ma vedea un politist si incepea o urmarire de 10 minute la nivelul 5 doar fiindca vroiam sa ajung la Car lot...

). Totusi... parca sunt prea usoare... Practic poti sa termini jocul facand toate cursele fara ca vreo masina sa ajunga la nivelul 3 de urmarire

Grafica e mai buna decat in MW. Pare a fi mai "sharp". Tema albastra-aqua este si ea foarte bine venita deoarece e destul de relaxanta. Pacat ca mananca destul de multe resurse Shader-ul pe medium (sau high... ca nu vad nicio diferenta intre medium si high) iar daca il lasi pe low nu mai vezi nimic in modul Canyon si te busesti de toti peretii.

Muzica... e foarte bine aleasa! Imi pare rau ca trebuie sa fiu un pic nesimtit, dar... daca nu va place muzica din Carbon pentru driving.... atunci n-aveti gusturi. In opinia mea rock-ul nu avea ce sa caute in seria NFS niciodata... mai mult ma deconcentreaza si ma face sa intru in pereti decat sa ma ambitioneze sau ceva. Pentru prima oara de la Porsche incoace... avem muzica buna si relaxanta... numai buna pentru condus.
Per total este un joc bun care te face sa-l repeti doar ca sa termini jocul si cu tuner si cu muscle si cu exotic. In opinia mea este cel mai bun joc din seria NFS. Totusi... este mai bun decat Porsche doar fiindca e mai nou si are grafica mai buna si muzica buna. Daca e sa luam in considerare in ce an a aparut Porsche si cat de bun era
la vremea lui... atunci pentru sfarsitul lui 2006 Carbon este mai slab decat era Porsche pentru anul 1999 (parca atunci a aparut, nu?)
Ma rog... asta e parerea mea.