Nu ştiu de ce, poate nu m-am documentat eu îndeajuns despre această companie, sau poate că sunt anumite lucruri... "ascunse" (staţi liniştiţi, nu dau în paranoia), dar au un talent extraordinar de a-şi promova produsele. Nu zic că nu sunt nişte produse bune, dar sunt supraevaluate. Mac-ul? Părerile sunt împărţite, ca şi la detergenţii de pe piaţă. iPod? Please... e scump şi e prea voluminos, iar varianta video e de-a dreptul inutilă (luaţi-vă un PSP sau un DVD-player portabil dacă vreţi filme). iPhone? Nici măcar nu seamănă cu un telefon. Unde sunt acele lucruri inovatoare? În fiecare preview de când a fost anunţat, iar acum şi în review-uri, citesc despre extraordinarul, fabulosul ecran... 320 x 480 în 3.5 inci??? Du-te... frate şi lasă-mă, ca asta e bătaie de joc. Sony a lansat anul acesta o cameră foto cu LCD de 3.5 inci şi rezoluţie un megapixel (puţin sub 1152x864). Asta da fabulos!
Dobitocul ăla de la
geardigest îşi permite să spună că are calitate aproape HDTV (care este un sitem de transmisie TV, apropo)

Acela nu e un review, e o campanie de promovare.
P.S. Mersi pentru link-uri, Foxter. Chiar eram curios.