Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 340
  • Online ever: 340
  • (Today at 00:10)
Users Online
Users: 0
Guests: 223
Total: 223

Half Life 2: Portal

Started by LNT, 14 January 2008, 13:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LNT

Un joc superb, pentru cei care cauta si altceva decat ia pusca si gaureste-i pe toti. Plus ca nu are nici arme.  :P
E un fel de joc logic avansat care m-a captivat de la inceput pana la sfarsit, sfarsitul care vine prea repede dupa parerea mea.

Site-ul e cel putin ciudat, convingeti-va singuri.
Prima comanda e LOGIN, pentru care se poate folosi orice nume, parola PORTAL. Startul cel mai bun e comanda DIR, apoi va descurcati.
These are the days of our lives.

tom

This Was A Triumph...
I'm Making a Note Here: Huge Success
:D

Chipicao

Imi aduce aminte de un joc de hacking destul de asemanator... dar imi scapa numele.

Dar de ce "Half Life 2: Porta"? nu vad pe nicaieri numele asta...
μή μου τούς κύκλους τάραττε

LNT

Uplink?
Portal n-are legatura cu uplink. Se cheama asa pentru ca in loc de arma iti da o chestie cu care deschizi portaluri. :D Si eu am fost surprins cand l-am cautat, dar probabil ca motivul e numele, care inseamna si altceva des intalnit pe net.

alecs1

Mie-mi scapă ceva, login şi ls sunt destul de banale, parola nu mi-ar fi venit în minte. Ideea e că-mi pune nşpe întrebări după care mă pune să scriu un număr afişat înainte, şi acolo mă opresc că mi-a ajuns (l-am scris aşa cum am putut, că nu merge copy paste, iar literele pe care le pot scrie sunt doar upper case). Daţi aici o descriere unui o sărman ;;)

LNT

Film cu descrierea jocului: http://www.youtube.com/watch?v=QpdCi5XpCsE
Eu n-am avut rabdarea necesara sa parcurg site-ul, am dat doar apply si continue de vreo doua ori. Chestia initiala cu login am gasit-o pe un site...sa vad daca il mai gasesc.

LNT

Quote from: tom on 14 January 2008, 14:02
This Was A Triumph...
I'm Making a Note Here: Huge Success
:D
Oh da. Abia acum m-am prins, cand am ajuns si eu la final.  :yahoo:

alecs1

Să înţeleg că e cum am povestit eu, adică orice ai face tre să scrii litere fără caps lock. Mă gândeam că e unul din miliardele de bug-uri din Flash pentru Linux.

LNT

Mai sus vorbeam de joc, am reusit sa ajung la final. Vad ca mai am si niste harti suplimentare, deci nu se termina chiar de tot. Inca.  :yahoo:

Chestia cu site-ul n-am reusit sa-mi dau seama. Dupa ce am parcurs un test psihologic care m-a plictisit de moarte, la un moment dat ma intreaba daca ma simt mai bine cand mint, ca doar am dat raspunsurile in repezeala dupa o trecere de o secunda pe pagina. In final imi cere codul ala care-l da la inceput, cod pe care nu l-am scris nicaieri.  :slap:

nicolin

Eu NU am inteles ce are site-ul cu HL Portal.