Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 340
  • Online ever: 340
  • (Today at 00:10)
Users Online
Users: 0
Guests: 259
Total: 259

NeverWinter Nights 2 !!!

Started by Marmota, 02 November 2006, 09:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Marmota

In sfarsit a aparut in "magazine" momentan doar in varianta "hardware disabling type"..dar asteptam in continuare si o versiune oficiala  :fum:

de abia astept sa imi bag nasul in el  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

MLADEN

M-am aruncat şi eu să-l "cumpăr" cu toate că mi-am cam epuizat raţia cu NFS, doar să constat că nu am destul spaţiu pe HDD să-l despachetez şi să-l instalez  :rotfl: aşa că nu pot da cu părerea cum îi şi ce cerinţe de sistem are...  :slap:

Praetor

AM luat si eu o versiune 'trial' (probabil aceeasi ca forumistii de mai sus).
Pe sistemul meu ( dual core 2800, 1GB RAM, 7600 GT):
- se misca greu (se misca poate ceva mai bine cand reduci din setari dar tot greoi pare, asa ca mai bine setezi direct la maxim detaliile eventual umbrele le lasi la o parte)
- arata cam naspa, sincer nwn 1 e mai dragut. In asta cam totul arata de plastic, fals.
- sunetele [mai ales invocatiile de vraji] sint iar o dezamagire, fiind reciclate din nwn1 si la fel de 'puternice'. BG 2 inca rulz la feelingul cand bagai o vraja .
- interfata mi se pare greoi de folosit. E incomoda , in special celebra camera (de care cam tot poporul se plange).

In rest ca gameplay pare ok,il joc inca sa vedem ce si cum.

Marmota

la mine deja nu conteaza cum se misca :(....oricum numai bine...deci nu pot sa zic nimic de detalii...

ideea e ca l-au adus mult la nivelul de BG2...nu mai e cum era NWN1 ..... dar jucam in continuare...ca altceva nu avem ce....pana la craciun sper sa il termin..la cat de repede se misca  :wacko: