SayIT

Software => Jocuri => Topic started by: Cobra90 on 01 November 2006, 19:56

Title: Lineage 2
Post by: Cobra90 on 01 November 2006, 19:56
Joaca cineva ? Daca da pe ce servere jucati ?

PS: Pentru cei care nu stiu ce e Lineage-ul (http://www.lineage2.com)
Title: Re: Lineage 2
Post by: R3NZoR on 02 November 2006, 01:37
E moca?
Title: Re: Lineage 2
Post by: panzerboy on 02 November 2006, 01:56
Anul trecut am mai jucat C3, pe server de exp x3. Chiar, a ap─ârut C5 ?
Title: Re: Lineage 2
Post by: Proof on 02 November 2006, 02:42
E moca?
Pe serverele ce au in jur de 5k jucatori da. Pe cele oficiale nu.
Am jucat intr-un timp pe Dune (5x), acum nu mai timp liber. (si inainte jucam putin si se luau prietenii mei de mine ca raman in urma la lvl :)  )
Title: Re: Lineage 2
Post by: Cobra90 on 02 November 2006, 11:31
Da, este moca. Eu joc de dex (http://www.lineage.ro). Server din romania, ca sa nu am probleme cu lag-ul.
A aparut si C5, dar deocamnata acesta nu este implementat decat pe serverele oficiale.
Title: Re: Lineage 2
Post by: R3NZoR on 02 November 2006, 11:36
Da, este moca. Eu joc de dex (http://www.lineage.ro). Server din romania, ca sa nu am probleme cu lag-ul.
A aparut si C5, dar deocamnata acesta nu este implementat decat pe serverele oficiale.
A,da am uitat ca Astral are si server de l2,eu jucam inainte MU dex.
Title: Re: Lineage 2
Post by: ozzy on 02 November 2006, 11:38
Ce tari pozele :) Cred ca la poze raman :( Mere cumva pe 1,6Ghz cu 512 RAM ? (macar in minim, ca oricum asa sunt obisnuit)

LE: eu inca joc MU Tosa
Title: Re: Lineage 2
Post by: Cobra90 on 02 November 2006, 11:45
Merge si pe un sistem mult mai porst ca al tau ozzy. Eu jucam pe un Duron 1,1 inainte sa-mi cumpar A54 3500+.