Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 340
  • Online ever: 340
  • (Today at 00:10)
Users Online
Users: 0
Guests: 332
Total: 332

Lansare PS3 - eveniment istoric (17.11.2006)

Started by hwcore, 11 November 2006, 20:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Revolutie sau hoax tehnologic ?

Next gen. - va rupe cu siguranta
5 (35.7%)
A la PSP - branza buna in burduf de caine
1 (7.1%)
Untouchable - Fata Morgana pentru muritorii de rand
4 (28.6%)
Esec total - Xbox360 ramane in top
1 (7.1%)
Nu comentez pana nu vad cu ochii mei
3 (21.4%)

Total Members Voted: 14

Voting closed: 17 November 2006, 20:14

hwcore

Mai sunt 6 zile pana la lansarea mult asteptatului PS3.
Cu totii am auzit despre el, specificatii, zvonuri ...layout-uri, barfe, etc.
Va invit la un poll. Puneti banii de pariuri... noua era Cell incepe in 6 zile !

Quote* The official release date for the Sony PS3 is November 17, 2006.
    * The PS3 will come in two versions, a 20GB version for $499, and a 60GB version for $599.
    * Both versions will support 1080p HDTV through HDMI. Click here for more details.
    * An updated list of PS3 launch titles can be found here.
    * The new wireless, motion-sensing controller has been officially dubbed "Six Axis"

Articolul complet: http://playstation.about.com/od/ps3/a/PS3SpecsDetails.htm
Wire on Fire

hwcore

Mda, in Japonia ... eu dadusem de informatia asta ca-i mai "aproape" de mine :D
Wire on Fire

IceCub

Momentan, consola are ceva probleme de compatibilitate cu jocurile mai vechi facute pentru PS1 & PS2.

Josephine

Eu l-am comandat..sper sa ajunga pina de X-mas ca e cadou pentru consort. Nu stiu cita teapa iau cu capacitatile tehnice, dar cica merge numai cu jocuri de la mama lui. Ceea ce ar fi ok daca o sa gasesc variante demo, ca parca am o jena sa dau nu stiu citi euro pe monopolul lor, dupa care ma plictisesc in 20min.
There are 10 types of people in this world: those who understand binary and those who don't.

viking

Pentru Europa s-a redus numarul de unitati ce se vor livra (au niste probleme...). Estimarea lor initiala s-a dus lovit de zid, din cauza problemelor tehnice. Daca o sa il primesti pina in anul nou, habar nu am, oricum tocmai te-ai inscris la loterie :) Sa ne spui si noua daca primesti consola.
Ciudatii aia din America s-au pus deja la cozi. Astia nu au trait sub Ceausescu, vor sa stea la coada  :wacko:

P.S. Ar fi bine sa cauti inca un cadou de anul nou, "just in case". Dar vorba aia, nu te grabi chiar acum = nu ma lua in seama, daca totusi iti vine si dupa aia ma chemi la apel sa imi tragi o bataie buna?

ozzy

Well, din ce am citit pe diverse situri am tras urmatoarea concluzie: PS3 ar trebui sa fie o scula misto de tot insa momentan s-ar fi auzit ca ar fi anumite buguri in functionarea ei. In locul lor probabil as fi amanat cu vre-o luna lansarea si o faceam bine, decat sa ma faq din nou de cacao cum au facut cu bateriile de craptoape :(
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

viking

Au mai aminat lansarea (nu acum, mai inainte)... Ajungeau si ei cu PS3-ul ca si Microsoft cu Vista. Asa ca craptoape sa fie, ca aminari...
(E nostim termenul. E cu c sau tm? Sau il pot folosi cu incredere de-acum inainte?)

ozzy

Craptoapele sunt de la Josephine, ai grija ;)

Back ON: bine ca au amanat ca iesea mare circ si oricum imaginea Sony nu e tocmai una buna in perioada asta, dupa cum stiti :(
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

Chipicao

S-a lansat si la noi de cateva zile.
M-am tot abtinut, dar acum pot spune cu certitudine si mana pe inima ca PS3 va rula (de la rulez, a nu se confunda)!

In primul rand nu prea are competitori. PS3 nu este o consola de jocuri! PS3 este un centru multimedia, iar unitatea optica face totul. Da, e vorba de Blu Ray, high-definition, 1080p. Cei care critica probabil nu au vazut in viata lor un material video HD.
Stau si am gandesc de ce spun unii (multi?) ca e scumpa consola. 2000 RON nu mie se pare deloc mult, pentru ceea ce ofera. 2000 RON mi se pare un chilipir.
μή μου τούς κύκλους τάραττε

kquizak

am avut ocazia sa fac testez si ps3 si xbox 360 iar concluziile mele sunt drastice pt xbox 360
xbox 360 e f scump pt ceea ce ofera...cca 1500 RON
la ps3 am descoperit viteza superioara de incarcare a jocurilor plus o mai buna redare (imaginile din timpul jocului se apropie f mult de realitate---dar asta e subiectiv) 2000 RON
plusuri
6GB spatiu hdd in plus(xbox se lauda cu 20 dar gasesti 14) ,
bluetooth,
wifi( xbox nu are adaptorul inclus desi controllerul merge),
50 Mhz la GPU,
bue ray,
card reader,
2 conectori HDMI,
3 conectori usb in plus,
rezolutie 1080p

minusuri

l2 cache-512 fata de 1 MB xbox
memorie video incorporata 10 MB eDRAM
mai multe formate de date (wma :)) )
802.11 a (ps3 nu are a,dar nu prea conteaza)
controller cu design neschimbat....

network-tools.ath.cx ---nmap yourself

Chipicao

Foarte bine spus =D>

Legat de "minusuri"... nu cred ca pot fi considerate minusuri din moment ce nu dezavantajeaza in nici un fel.
Cu memoria cache am vazut si la procesoare, sporul nu e semnificativ.
wma? Cine foloseste wma? Eu periodic fac o cautare in partita cu muzica (~40GB) sa vad daca nu cumva a aparut vreun wma, si daca da, il inlocuiesc imediat cu mp3. :devil:
subliniez si eu "nu prea conteaza"
cand atingi perfectiunea nu mai e loc de schimbare ;;)

Sa nu uitam ca 2000 e varianta PS3 cu hard de 60

P.S. Din pacate eu prefer un calculator performant in locul unei console, altfel aveam de mult PS3.

LNT

La noi nu prea am vazut pe nimeni sa foloseasca fisiere wma. In schimb toate playerele mp3 (ce am vazut eu pana acum) pot reda si wma probabil datorita impunerii formatului de catre MS. Dupa spusele lor la wma compresia ar fi de 3 ori mai mare la aceeasi calitate cu cea mp3 (bullshit).

LE: Eu nu as da 2000 lei pe ps3, mai bine un upgrade la computer.  :gigea:
These are the days of our lives.

kquizak

....atata pot sa zic ca cu 2000 de lei nu poti sa iti iei un calc (cu video HD-ready,bluetooth si wifi ,optic,si cel mai tare-> blu ray) si care din experienta mea nu face figuri la un joc nou aparut....

LNT

Am mai spus intr-un topic faptul ca nu sunt masochist cand vine vorba de calitatea video. DivX-urile ma multumesc, calitatea filmului conteaza (ma refer la continut) mai mult pentru mine decat sa se vada "impecabil".

Am zis upgrade, nu comp nou. 2000 lei ajung pentru un upgrade, iar un inscriptor blu-ray este ~300 lei.
La cat de mult ma joc pe calculator....iti dai seama de ce nu ma atrage.

Oricum dupa cum spun vanzatorii, romanii nu prea se dau in vant dupa asa ceva. 1.000 de unitati preconizate a fi vandute anul acesta de un lant de magazine in toata tara mi se pare extrem de mic: http://www.zf.ro/articol_111269/flamingo__vindem_1_000_de_console_sony_ps3_.html

kquizak

numa' 300 lei un blu ray writer?
la banii astia imi iau si eu...unde gasesc?

Chipicao

Mie mi-a plăcut gluma. ;;)
Hai să mai pun o dată link-ul
LG Blu Ray Disc RW 4x H10N Retail - 2.224,49 RON (22.244.878 ROL)

Cum spuneam, PS3 este un chilipir!
Repet şi partea cu "centru multimdia", deci jocuri, muzică, filme, etc. - nu poate înlocui un PC decât dacă utilizatorul se rezumă la acestea.

LNT

Scuze, am vazut aiurea preturile. 10X Chipi pentru corectie.

Ce tampenie e pusul RON sau ROL dupa pret. Ori se merge in paralel si atunci inteleg rostul, ori s-a trecut la moneda "grea".  :fight:

PS: tot nu dau 2000 pe o jucarie, fie ea si centru multimedia (sau cel putin asa se vrea....).

Chipicao

Păi dacă ai calculator şi faci mai multe cu el, nu se pune probleme.

Însă pentru cei care îşi încurcă degetele prin taste...

Foxter

Se pare ca in America PS3 nu prea a dat pe spate cel putin la lansare.
Vedeti aici.
Iar aici e ceva comic legat de articol.
True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.