Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 224
  • Online ever: 340
  • (22 November 2024, 00:10)
Users Online
Users: 0
Guests: 260
Total: 260

Nvidia 6600GT AGP pe Linux

Started by kman, 07 February 2007, 14:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kman

De cateva zile mi-am luat si eu o jucarie ca mare sa ma joc un NFS Most Wanted la calitate decenta.
Toate bune si frumoase, merge MW-ul pana in momentul in care rebootez in Lunix sa fac si ceva treaba pe ziua respectiva... surprize stupize, noua placa merge infect (30 de frameuri in glxgears WTF ???).

Teste am facut asa:
kernel 2.6.19.2 + nvidia 97.46
kernel 2.6.19.2 + nvidia 96.31
kernel 2.6.19.2 + nvidia 87.76 (plus personal hacks ca sa se compileze)
kernel 2.6.20 + nvidia 96.31
kernel 2.6.20 + nvidia 87.76 (plus personal hacks ca sa se compileze)

In toate configuratiile de mai sus acelasi comportament infect.
Am ajuns in disperare sa-l intreb pe gogu ce se intampla si gogu zice ca la unii ba le merge, ba nu le merge ... si eu is in categoria alora carora nu le merge.
Daca v-ati lovit de o situatie similara va rog sa postati pe aici ceva experiente sau hinturi.

Era sa uit, placa e un Leadtek WinFast A6600GT (AGP GeForce 6600 GT)

~Empathy~

Banuiesc ca glxinfo arata ok, altfel nu ai mai fi postat aici, nu?

Verifica frecventele, sa fie ok.
We dance, and the music dies...

kman

Da, glxinfo e ok, si aplicatiile GL se incarca, chiar si beryl-ul merge doar ca execrabil de prost.
Comparativ cu placa veche, un GeForce4 4200Ti e jignitor de proasta. Sunt curios daca e aceeasi poveste si pe FreeBSD (poate reusesc sa verific in weekend).
La ce frecvente te referi ? La cele din modeline-uri ?

~Empathy~

Pai in modeline ai intr-un singur camp frecventa cipului grafic, si aia e pentru lucru 2D. Restul numerelor au alte semnificatii. Incearca sa verifici cumva frecventa cipului grafic in lucru 3D. Sincer nu-mi vine acum nici o idee cum ai putea sa faci asta. xvidtune ar trebui sa raporteze tot modul 2D.

Ar fi interesant de verificat pe FreeBSD.
We dance, and the music dies...

tcalexander

Would you like to ride on your own ass?

kman

Quote from: tcalexander on 07 February 2007, 22:38
Poate te ajută nvclock. :unsure:
Merci de tool, cautam ceva in genul lui (in special pentru turatia ventilatorului) din pacate problema de performanta nu a ajutat-o in nici un fel, nici cu procesorul supraturat.