Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 320
  • Online ever: 320
  • (Today at 19:51)
Users Online
Users: 0
Guests: 283
Total: 283

Need for Speed - Carbon

Started by MLADEN, 01 November 2006, 11:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

MLADEN

QuoteMINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP Service Pack 2 (32Bit Edition only), Windows 2000 Professional Service Pack 4 operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.7GHz or higher
64MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA Geforce4 Ti/ATI Radeon 8500 or higher) using a
supported chipset (see below)
512MB RAM
DirectX compatible sound card
5.3 GB of HD space
8X or faster DVD Drive
Adică are aproximativ aceleaşi cerinţe ca Most Wanted

Jocul este o combinaţie între Underground şi Most Wanted şi deocamdată mi-a lăsat o impresie plăcută... vedem puţin mai încolo  ;;)

ozzy

Multumita cerintelor video, zic pass pt ca laptoapa mea nu poate :( Il pun sapatamana viitoare pe desktop..
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

Marmota

mda...l-am vazut si eu aparut....dar nu l-am "cumparat" inca ( O:-) ) si tare mi-a fost lene sa deschid topic :D

deci ...mladen mai baga si tu ceva detalii...sau macar o poza doua

MLADEN

ce nu-mi place la el îi că se desfăşoară numai noaptea (eu aş fi preferat ziua), dar am dat brightness-ul din joc la maxim şi acuma pot trece cu vederea acest neajuns

Sharky

A reusit cineva sa il "cumpere" pana acum? :devil: Ma intereseaz sa stiu daca e pe piata.  :D
Just your average bored Shark

Join me for a quick... bite?

R3NZoR

E pe net collector edition are cam 6gb.
Hop,am sărit groapa.

adi_bmf

Sau ~4 giga fara dvd bonus...
It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears

MLADEN

Quote from: Sharky on 01 November 2006, 15:28
A reusit cineva sa il "cumpere" pana acum? :devil: Ma intereseaz sa stiu daca e pe piata.  :D

Eu l-am "închiriat" azi dimineaţă ;;)

smok3r

E ceva ciudat la carbon, parca prea usor este de manevrat masina aia, nu?  Ma insel eu oare dar parca in NFSMW sau Underground 2 era un pic mai realist jocul, un pic mai greu.

Sharky

Mie imi da o eroare inainte sa intre in joc. Tipica eroare de windows: "Send", "Don't send"

A mai patit cineva asta?
Just your average bored Shark

Join me for a quick... bite?

bro

da, si mie imi da eroarea aia. cam dupa o ora de joc. activeaza autosave-ul si gata, nu pierzi nimic. oricum n-ai ce-i face. eu am luat versiunea Razor de pe iplay.ro si am vazut ca si altii se plang de aceeasi eroare. deci nu esti un caz aparte.
Toshiba Satellite A200-1S5: Intel Centrino C2D T5250 1.5GHz, 2GB Ram, 120GB HDD, ATI Mobility Radeon HD2600, Vista Premium

R3NZoR

Eu nu am nici o problema cu el,merge perfect.Masina mi se pare ca se controleaza mult mai bine(am volan),dar sincer m-a dezamagit jocul.Prea putine schimbari,e aproape la fel ca MW...De la U2 in sus o cam dau in bara.
Hop,am sărit groapa.

Chipicao

Poate vrei să spui "de la Porshe Unleashed în sus"  :fum:
În continuare se pune accent pe storyline şi personaje, dar fac în continuare greşeala întâlnită la multe jocuri (Doom, Quake, etc.): personajul principal nu vorbeşte. Măcar câteva cuvinte acolo ar face povestea mai frumoasa, aşa personajele parcă vorbesc singure. Cei de la Rockstar au vazut şi au corectat asta după GTA3, iar rezultatul a fost bun. Apropo, aţi observat că în filmuleţul de început tipa are o spranceană strambă?  :rotfl:

Deocamdată m-am jucat foarte puţin, pentru că am găsit Shelby GT500 la Quick Race şi altceva nu fac :D
μή μου τούς κύκλους τάραττε

CQ

Tipele alea (sau tipa, cea care dă startul) sunt hidoase rău.
www.CO2-SOLiD.ro - Comunitatea competiţiilor de overclocking din România.

Ajutaţi-l să trăiască: http://www.pentrusorin.ro/

Lestat7

PPL, jocul asta nu merge bine pe un E6400, 7900GT, 1 GB DDR-II 667, 1280*1024 cu totul la max... Cam `mancacios` :huh:

Acum il `inchiriez` si eu :">

Chipicao

CQ, nu-s chiar hidoase, e frumuseţea adevarată. ;)

Lestat, ceva nu e bine. Am P4@3Ghz, 1GB, 6600GT, şi la 1280x960 cu Motion blur dezactivat si World detail la high (nu max) merge bine.

Lestat7

Pai se prea poate ca sa fie o singura optiune de vina...

CQ

Shading (sau cum îi zice în joc). Îl face să pară şi mai puţin realist şi e şi al naibii de pretenţios, cred că vrea 2x8800GTX.  :fum:

bro

eu nu inteleg de ce in anumite filmulete, personajele sunt animate si animate intr-un mod groaznic. in most wanted erau folosite filmarile reale peste tot, aici nu. e cam naspa.
si imi mentin parerea, nu stiu daca am mai spus-o sau nu. trebuiau sa mentina grip-ul din most wanted. poate din dorinta de a se apropia de underground au facut asa. in fine, e un mare minus controlul masinilor. iar uneori la canion, de atata intuneric si semiintuneric nu mai vezi curbele. cred ca mai trebuia muncit mult la jocu asta pana sa-i dea release.
Toshiba Satellite A200-1S5: Intel Centrino C2D T5250 1.5GHz, 2GB Ram, 120GB HDD, ATI Mobility Radeon HD2600, Vista Premium

bausto

Lestat, pe P4 3GHz, 1GB RAM, X850XT merge la 1280 mrge cu totul la maxim. Si asta pe un windows pe care s-au perindat vreo 3 platforme complet diferite (AMD, Intel, ATi, NVIDIA).

Cred ca ai o mica problema cu driverele. Incearca 1280x960 (4:3) in loc de 1280x1024.
"It is better to give than to receive", un m***t...
And all the roads we have to walk along are winding / And all the lights that lead us there are blinding

CQ

Postează careva un savegame complet? Că am chef să încerc maşinile înainte să mă apuc de joc. :)

bonzo_catalin

Quote from: CQ on 05 November 2006, 14:00
Postează careva un savegame complet? Că am chef să încerc maşinile înainte să mă apuc de joc. :)

Ce ma ti-e lene !?  :D

peizan

CQ

Am găsit una făcută 100%, dar mi-a luat câteva minute să-mi dau seama cum s-o fac să meargă (ai nevoie de serialul de pe PC-ul unde a fost făcută, pe care-l extragi din salvare cu un hexeditor).

smok3r

Cu o placa fara pixel shaders esti terminat la Carbon. Am incercat sa dezactivez shader-le si orbecaiam pe strada, totul a devenit dintr-o data foarte intunecos. Oricum cu 7300Gt mai mult de 35-36 FPS n-am vazut si asta cu totul cam la mediu, de fapt la cat face placa mai mult n-ai ce sa-i ceri :(.

CQ

Shader-ul nu face decât să-i confere un aspect de desen animat şi ceva extra sclipici.

smok3r

Daca dezactivez shaders nu mai vad lumina farurilor de la masina.   :unsure:

Chipicao

Pentru cei interesaţi, maşina primului "boss" o iei alegand primul "?". Eu l-am bătut de două ori ca s-o găsesc. :P

bro

cred ca-i randomize  :blink:
ps: Audi LeMans parca-i pe sine, asa ia curbele. nici nu ma mir ca ma chinuiam cu Aston martin DB9 si ma batea boss-ul al 3-lea de imi suna apa-n cap. e mult mai buna.

MLADEN

Quote from: bro on 06 November 2006, 23:11
cred ca-i randomize  :blink:
ps: Audi LeMans parca-i pe sine, asa ia curbele. nici nu ma mir ca ma chinuiam cu Aston martin DB9 si ma batea boss-ul al 3-lea de imi suna apa-n cap. e mult mai buna.

L-am bătut destul de uşor cu Carrera GT  :)

Acuma m-am apucat de Challange series  :fum:

bonzo_catalin

People no-offence , dar ce dracu' are jocu asta de este atat de popular !?  :unsure:

CQ

Maşini, muzică cu vagine şi testicule (Hype Boys)...  :crazy:

Chipicao

În speranţa că nu e random, ce "bonus marker" îţi dă maşina boss-ului verde? :fum:

bro

iaca, asta-i un cont terminat 100%: http://www.sendspace.com/file/i0xscu
atentie, nu o sa mai puteti folosi contul vostru dup-aia. deci e indicat sa terminati careerul vostru prima data si dup-aia sa puneti contul asta pt a debloca toate masinile.

MLADEN

Quote from: bonzo_catalin on 07 November 2006, 18:56
People no-offence , dar ce dracu' are jocu asta de este atat de popular !?  :unsure:

Nu ştiu să-ţi spun ce are, dar pot să-ţi spun ce n-are:

CONCURENŢĂ

restul sunt fie prea arcade fie prea reale sau pur şi simplu sunt nereuşite sau nu sunt portate pe PC...  :((

Chipicao

Offf, nici Carbon nu-i foarte reuşit. :( A început să mă enerveze. Păi într-o cursă oponentul principal e chiar membrul echipajului tău. Are o maşină super-dotată, şi asta doar pentru a compensa AI-ul deficitar.

bro, mersi, dar aşa nu pot. Vreau să-l fac eu.  :crazy: Apropo, maşina boss-ului "verde" am luat-o cu al patrulea bonus marker.

ozzy

Am incercat ieri.. Nu-mi merge :( Al naibii laptop stupid!!
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

bonzo_catalin

Ma e sunt fan Adventure , dar m-ati facut curios ; nu pariez ca imi va place ( most alalalt l-am jucat vreo suta de metrii  :D ) dar macar sa vad ce grafica are  :)

Chipicao

bonzo_catalin, dacă Most Wanted ţi-a plăcut atât de puţin, nu cred că vei fi impresionat nici de Carbon.

Lestat7

L-am facut sa mearga chiar bine, max detail, shader 3.0, dar fara motion blur. Motion blur-ul pare cel mai mancacios efect. E chiar fainut, dar parca Most Wanted e mai realist. Sa vedem cum merge cu wheel :D