Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 340
  • Online ever: 340
  • (Today at 00:10)
Users Online
Users: 0
Guests: 225
Total: 225

Seria Anno 1503/1602/1701

Started by peizan, 04 December 2006, 14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peizan

A jucat cineva unul din jocurile astea : Anno 1503, Anno 1602 sau Anno 1701?
Am vazut o reclama intamplator pe net si asa am aflat de ele. Stie cineva daca sunt pure strategy sau sunt sim-build-uri ? Din pozele pe care le-am vazut grafica pare interesanta si m-au facut curios. Cred ca o sa caut pe tor.... pardon, prin magazine  ;;), jocul sa-l incerc. Pana atunci, daca l-a jucat cineva, rog sa posteze  :)

Marmota

in mare parte sunt sim build....

ai o insula..construiesti..construiesti....mai colonizezi alta....construiesti construiesti...face transport de resurse intre insulele tale....faci trade cu altii....

partea de strategie e la nivel de batalie (daca pot sa zic ca sim buildu nu are strategie).....navala sau terestra...am testat 1503 si mai nou 1701 ...ideea ramane aceeasi.....e frumos si dragutz...dar e de lunga durata....

peizan

Quote from: Marmota on 04 December 2006, 19:22
...dar e de lunga durata....
Suntem tineri, avem timp :)

O sa incerc pe 1701, ca e cel mai recent si vreau sa vad grafica cul.

adilehanceanu

1701 are şi un demo pe acolo, poţi să-l încerci, dacă nu ai făcut-o deja ;)
http://www.anno1701.com/launch/index.php?lg=en&l1=downloads&l2=demo
The soul of computer technology

Praetor

1701 e cel mai reusit din serie. Are o grafica f cute (a se urmari cand ploua) si e asemanator cu caesar. Desi nu pot intelege daca tot faci case de ce nu exista lucratori. ADica la incepu poti avea ceva industrie fara picior de casa.
In rest e dragut, o imbinare intre caesar si settlers.

ozzy

L-am jucat pe primu'. M-a plictisit repede  :pfff:
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

viking

Ozzy, tie ti se potriveste mai bine un Dungeon Keeper decit un joc cu o bucatica de rai...
Cit despre Anno, astea nu sint jocuri de "strategie" decit in foarte-foarte mica parte. Sint jocuri gen Settlers, Caesar.

ozzy

Nu-i adevarat. Pentru cei care stiu MU cu toate hartile (unele superbe) - asa as vrea un joc.
Vreau un joc in care sa construiesc un coltisor de rai, minunat, incredibil de frumos, fara prea multe lupte sau prostii de genul asta. Playerii sa joace tenis pe norisori sau volley or something. Sa ascultam muzica de harpa, nu heavy metalul ala infect, ai naibii rockeri, sa arda in iad  O:-)

Propune cineva un joc frumos? Decorurile ma intereseaza sa fie incredibile, restul nu e asa important :D
Tristetea mea aude nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra. Nichita Stanescu

adi_bmf

It seems they wanna finger print me and gimmie some years / They'll only get one finger while I'm shifting gears

tcalexander

Tron. :fum:
Ozzy, caută Afterlife - exact cu ce vrei tu, adică guvernezi Raiul şi/sau Iadul.
Would you like to ride on your own ass?

Foxter

Quote from: ozzy on 06 December 2006, 11:51
Propune cineva un joc frumos? Decorurile ma intereseaza sa fie incredibile, restul nu e asa important :D

Ca sa se potriveasca exact cu ce ai cerut iti recomand KKND (Krush Kill and Destroy), Cum o sa il faci sa mearga e problema ta.  :D
True Knights stand tall / Their shields defend the people / Their swords strike and avenge / The honor of all.

ozzy

tcalex, daca e bazat pe simcity e clar praf, vreau o grafica geniala din deceniul nostru..

Foxter KKND mere pe "jucarica" mea ;) O sa-l incerc..

LNT

Eu sunt un pic mai "picky" la jocuri, mi-a placut CaesarIII insa Settlers nu-l inghit.
Am jucat Anno 1602 si mi s-a parut dragut, pana m-am plictisit si l-am sters.  ;;)

Acum incerc Anno 1701. E la fel, intr-adevar efectele sunt mult imbunatatite fata de predecesor, insa are cateva chestii care ma nedumiresc: desi populatia este ~1800, workers sunt 270 din 700 cat e nevoie. Din cauza asta imi "anuleaza" unele cladiri (fabrica de ciocolata); sunt "pe galben" cu piratul, il platesc si nu trece pe verde. Nu prea am avut timp sa-l buchisesc,recunosc, intru din cand in cand cate o ora de relaxare. Per ansamblu e dragut si e solutia perfecta pentru o zi de duminica (si nu numai) plictisitoare.

Presupun ca urmatorul episod din serie va fi 18XX. Dar dupa vine un fel de SimCity oare? N-ar fi rau, imi plac jocurile "actuale".
These are the days of our lives.