Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 340
  • Online ever: 340
  • (Today at 00:10)
Users Online
Users: 0
Guests: 221
Total: 221

Jocuri cu 2 gamepad-uri

Started by nIGhT-SoN, 01 October 2008, 14:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nIGhT-SoN

Ma gandesc sa imi cumpar 2 gamepad-uri Logitech Cordless Rumblepad 2 (http://www.shopix.ro/index.php?page=viewprod&prod_id=30891) dar mai intai vreau sa stiu si eu ce jocuri as putea juca in 2 pe acelasi monitor in afara de FIFA/PES? Nu de alta dar nu vreau sa le cumpar si sa joc numai fifa cu prietenii :P
PS: Ce alte gamepad-uri wireless bune si mai ieftine stiti?
Gigabyte GA-P35-S3G
Intel Core 2 Quad Q6600
A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 2x1GB 800Mhz 4-4-4-12-2T
Gainward Bliss GeForce 8600GT Golden Sample GLH HDMI, 256MB
Seagate Barracuda 7200.11RPM, 32MB cache, 500GB SATA2
E-MU 0404 USB 2.0
Termaltake 420W 120mm Fan
GMC X-22-R
Acer X223w

Chipicao

Raspuns pentru a doua: niciunul. Am si eu un Rumblepad 2 wireless si sunt foarte multumit. Nu am simtit pana acum input lag si nu cred ca vei avea probleme. Bateriile tin suficient de mult, le schimb cam o data pe luna sau chiar mai rar (depinde si cat de mult te joci).
Singura nemultumire este legata de materialul folosit pentru cele 2 mini-joystickuri. Nu stiu daca exista unul mai bun, insa uneori imi transpira degetele si aluneca pe ele. Exista acel gamepad de la Logitech care are un sistem de ventilatie, insa nu are nicio legatura cu degetele.

Inainte sa il cumpar m-am orientat si catre un gamepad wireless de la Saitek ceva mai ieftin, insa dupa ce am citit cateva reviewuri am ajuns la concluzia ca e mai bun Rumblepad. Plus ca sunt cu mult mai multe jocuri care au suport mai bun pentru el (pentru Logitech in general).

Sincer nu stiu ce jocuri suporta doua gamepad-uri (Fifa sigur) dar spune-mi ce te intereseaza si poate reusesc sa testez (Gamepad + tastatura).
Cred ca in primul rand trebuie sa ai in joc un mod de multiplayer local, ceea ce nu prea am mai vazut recent decat la Fifa/PES si poate cateva racing games
μή μου τούς κύκλους τάραττε

nIGhT-SoN

Din cate am vazut Call of Duty 5 o sa suporte modul cooperativ, 2 pe acelasi ecran dar nu stiu daca si pe PC.

Mi-ar placea ceva racing, fps, ceva distractiv care sa nu te omoare cu nervii. Nu stiu daca gasesc ceva in genul Flatout. Totusi ar fi bune si jocur in care sa joace primul jucator, face un timp/scor si apoi celalalt sa depaseasca scorul primului. Stiu ca parca Colin McRae Rally avea asa ceva, nu stiu daca si in ultimul, Dirt.

Am mai gasit jocuri SNES, cu emulator, cred ca ar fi interesant. Apropo, cum s-ar comporta un emulator de PS2 pe PC, ca as avea ce jocuri de multiplayer sa aleg? Sistemul e cel din semnatura.
Gigabyte GA-P35-S3G
Intel Core 2 Quad Q6600
A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 2x1GB 800Mhz 4-4-4-12-2T
Gainward Bliss GeForce 8600GT Golden Sample GLH HDMI, 256MB
Seagate Barracuda 7200.11RPM, 32MB cache, 500GB SATA2
E-MU 0404 USB 2.0
Termaltake 420W 120mm Fan
GMC X-22-R
Acer X223w