Mesaje recente

Members
Stats
  • Total Posts: 17,786
  • Total Topics: 1,234
  • Online today: 302
  • Online ever: 318
  • (17 October 2024, 13:29)
Users Online
Users: 0
Guests: 82
Total: 82

Eclipse

Started by R3NZoR, 05 November 2007, 00:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R3NZoR

Nu stiu daca e nevoie de introducere dar totusi o fac.Dupa doi ani de zile pierduti pe la orele de informatica de la scoala,m-am gandit sa invat si eu programare in C++.Am downloadat manuale C++ si niste exemple de programe.Bun,acum vine partea grea,nu aveam compilator am cautat Visual Studio 6.0(pe care il folosesc si la scoala) dar nu l-am gasit.M-am uitat pe net si am vazut Visual Studio 2005 dar avand o conexiune slaba nu l-am downloadat.Si uite asa mi-am adus aminte de Eclipse de cand ma jucam cu Linux-ul.L-am downloadat,am luat si CDT-ul 4.1,dar am o problema,daca dau debug imi spune "Launch failed no binaries" si mai am inca o eroare "Error launching external scanner info generator (gcc -E -P -v -dD C:/RenzoR/.metadata/.plugins/org.eclipse.cdt.make.core/specs.cpp)".
Am inteles ca imi trebuie si un compilator,pe langa Eclipse,dar Eclipse nu e el insusi un compilator?Nu prea stapanesc prea bine termenii.
Va rog sa ma ajutati daca stiti,si un link catre un tutorial sau altceva este binevenit.
Multumesc.
Hop,am sărit groapa.

alecs1

Probabil că o să mă contrazică cineva, dar recomand ceva mai simplu şi mai suplu decât eclipse pentru început.

Pe Windows recomand ceva foarte simplu şi mic care merge din prima, Mingw Dev Studio, eu asta foloseam pe Windows.

Şi Visual Studio 2003 este o reuşită, bineînţeles. 2005 e mai consumator de resurse cu mult şi dacă nu ai calculator mai nou plângi lângă el, dar oricum ai spus despre astea că vin greu de pe net.

Dacă nu îl găseşti spune-mi şi ţi-l trimit pe mail, are puţin peste 10 mega parcă.

R3NZoR

Multumesc,l-am gasit are vreo 20 mb,si deocamdata este ceea ce imi trebuie.
Hop,am sărit groapa.

Sancho Perez